Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Haziran 2016 Çarşamba

Farmasi True Color Ruj-22 Numara Mauve

Merhabalar Kızlarcım

Blogumun bugünkü konuğu ilk kez deneyimleme şansı bulduğum Farmasi markasına ait bir ruj.Biliyorsunuz ki bir süre önce filperestindunyasi ile ortak çalışmalar yapacağımızı duyurmuştuk.Bugün de ikimiz aynı seriye ait farklı tonlardaki rujları tanıtmaya karar verdik.Kendisi aynı zamanda Farmasi temsilcisi olduğu için gönül rahatlığıyla istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz.Benim son zamanlarda çok severek kullandığım bu ruj True Color serisinden 22 numara Mauve.Rengini bir arkadaşımda görüp çok beğenmiştim yalnız her dudak renginde tabiki de duruşu farklı oluyor.
Günlük kullanımda hafif bir göz makyajıyla çok ideal bir ruj. Yapısı,dokusu çok güzel resmen dudaklarınızda kayıyor ayrıca kokusu da şahane. Kalıcılık konusunda ise benim için en önemli şey olan dudaklarımda birikme,çatlama ya da dökülme yapmadı etkisi yemek yerken bir şeyler içerken geçiyor ama dudaklarımın ortası boş kalmıyor. Genel olarak bakarsak 3-4 saat kalıcılığı var ki bu benim için ideal.Üstüne rahatlıkla tazeleme yapabilirsiniz.




Rujun güncel fiyatı 22 TL ancak biliyorsunuz ki aylık olarak fırsatlar ya da katalog indirimleri olabiliyor:) Canım Filperestindunyasi sizin için hangi ruju seçti okumak içinde Tık Tık :) 
Güncel paylaşımlarım için instagram hesabımı da takibe almayı unutmayın. Sevgilerimle..

5 yorum: