Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

26 Ocak 2016 Salı

Nivea After Shave Balsam'ı Makyaj Bazı Olarak Kullanmak

Herkese merhaba!


Bugün Nikkie Tutorials'ın makyaj bazı olarak kullandığı ve öve öve bitiremediği Nivea After Shave Balsam'dan bahsetmek istiyorum.istiyorum. Nikkie sayesinde bu balsam çok ünlü oldu,kendisi bu balsam sayesinde makyajın cilde kitlendiğini söylüyor ve ısrarla alın diyor.
Öncelikle bu balsam 100 ml şişe de bizlere sunulmuş,pompalı bir şiseşi yok bunun içinde dikkatli şekilde ürünü almalısınız.

İçeriğine bakarsak eğer alkol bulundurmuyor,cildi rahatlatacağını ve pürüzsüzleştirceğini vaadediyor.Bunun yanı sıra gliserin bulundurması nedeniyle makyajın cilde tutunmasını sağlarken kalıcılığını da arttırıyor.




Herkes tarafından merak edilen bir konu ise kokusu.Erkeklere yönelik tıraş sonrası sürülmesi için üretilen bir balsam olduğu için tahmin edersiniz ki kokusu da erkek kokusu.Ancak;cilde sürdükten en fazla 2-3 dakika içinde emildiği gibi kokusu da kayboluyor ve gün içinde bir daha bu kokuyu duymuyorsunuz.





Balsamı nemlendirilmiş yüzünüze sürüp birkaç dakika bekleyip biraz yapış yapış bir his aldığınızda fondöteninizi uyguluyorsunuz ve gerçekten pürüzsüz bir cilt elde etmiş oluyorsunuz.Cildinize ayrıca bir nem ve canlılık kazandırıyor ve güzel bir makyaj altı bazı oluyor.Gözenek görümüne tabiki etki etmiyor öyle bir özelliği yok ama; fondöten bu balsam sayesinde cilde çok güzel bir şekilde oturuyor.Ben cildimde daha uzun süre fondötenin kaldığını herhangi bir bozulmaya sebep olmadığını gözlemledim yani kalıcılığın artması konusunda da benden geçer not aldı.

Ne ben de ne de kullanan arkadaşlarımda sivilcelenme ya da herhangi bir soruna sebep olmadı,sonuç olarak erkeklerde tıraş sonrasında tahriş olmuş,kızarmış cildi rahatlatmayı hedefleyen bir balsam bu. 

Fiyatı 30tl civarı olan bir balsam bu ama sık sık indirim olduğu için 13-14 Tl gibi fiyatlara düşebiliyor.Eğer sizde merak ederseniz indirim döneminde şans verebilirsiniz. Heleki evinizdeki bir erkek zaten bunu kullanıyorsa sizde ona ortak olabilirsiniz :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder