Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

31 Ocak 2016 Pazar

Wet'n Wild Creme Brulee || Catrice Bring Me Frosted Cake

MERHABA!

Bugün sizlere son zamanların çok popüler olan; Wet'n Wild markasına ait tekli farlardan Creme Brulee isimli fardan ve onu bulamadığımda aldığım başka bir fardan bahsetmek istiyorum.
Öncelikle bu far çok popüler olduğu için Gratis'de bulmak imkansızlaşmıştı.Değil indirim zamanı normal zamanda bile bulmak için epey çaba harcadıktan sonra Rossmann alışverişim sırasında onun rengine benzettiğim Catrice markasına ait tekli farlardan Bring Me Frosted Cake isimli farı aldım.(İsmi niye bu kadar uzun anlamış değilim)Uzun bir süre bazen bir baz rengi olarak kullandım bazen sadece onu kullanıp bir rimel sürdüm.
İki far da kemik rengine sahip mat güzel farlar ancak;ben biraz fazla abartıldığını düşünenlerdenim.Sonuç olarak krem rengi düz basit farlar pek bir esprisi yok yani.İster parmaklarınızla ister fırçanızla rahat şekilde çok amaçlı olarak uygulayabilirsiniz.




















Gelelim bu iki farın karşılaştırılmasına;
*İkisi de tozutma yapıyor.
*Creme Brulee bir tık daha kremsi yapıda,daha pigmenti ve biraz daha örtücü.
*Renkleri birebir aynı değil ancak çokta farklı sayılmaz.
*Catrice farın ambalajı daha sağlamken Creme Brulee her Wet'n Wild ürünü gibi biraz daha kalitesiz.Şöyle anlatmalıyım ki defalarca Catrice markasına ait bu farı elimden düşürmeme rağmen hiçbir sorun yaşamazken Creme Brulee için aynısı söz konusu değil.Wet'n Wild markası bizi duysun ve gerek farlarda gerek rujlar da daha kaliteli ambalajlar üretsin lütfen!
*Creme Brulee 6.50 tl Bring Me Frosted Cake ise 8,50 tl yani aralarında aman aman bir fiyat farkı yok üstelik sık sık indirime girdiklerini de düşünürsek iki fara da 4-5tl civarına sahip olabilirsiniz.
Bilmeyenler için de tekrar söylemem gerekirse Wet'n Wild markasına Gratis mağazalarından,Catrice markasına Rossmann mağazalarından ulaşabilirsiniz.



Sonuç olarak aralarında çok fazla fiyat-performans farkı olmayan benzer iki fardan bahsetmiş oldum.Eğer sizde bu şekilde ten rengi far kullanmayı seviyorsanız ve Creme Brulee isimli farı bulamıyorsanız yolunuz Rossmann'a düştüğünde Catrice'in Bring Me Frosted Cake isimli bu tekli farını alabilirsiniz.

Sevgiler :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder