Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

26 Mayıs 2017 Cuma

Vissmate ile Temizlik

Selamlar,
Biz kadınların evdeki en büyük yardımcıları tabiki temizlik malzemeleri oluyor. Son 1 senedir Vissmate markası ile tanıştım ve gerçekten çok memnun kaldım.İlk tanışmamız da çamaşır suyu ile olmuştu.Ultra yoğun kıvamlı olmasıyla dikkatimi çekmişti,çünkü özellikle banyo ve mutfak temizliğinde çamaşır suyu olmadan içime sinmiyor.Ama bazı çamaşır suları su gibi akıp gidiyor ve gerçekten o temizlik hissini vermiyor.Ancak Vissmate'in bu ürünü benden tam puan aldı.Ayrıca sadece banyo temizliğinde değil sulandırarak temizlik esnasında kullanma veya lekeli olan beyaz çamaşırların üzerine de damlatıp elde ya da makinede yıkanabiliyor.
Çam ormanları kokusu ile de öyle klasik çamaşır suları gibi insanı rahatsız etmiyor.Bence koku hassasiyeti olan insanlar için oldukça iyi bir özellik.Bittikçe alınan ürünlerimizin başında geliyor kendisi.
Vissmate'in yeni çıkan ürünlerinden Lavanta Kokulu yüzey temizleyiciyi de geçen hafta kullanmaya başladık.Misleeer gibi kokuyor ve bu koku uzun süre kalıyor.Hani vardır ya eve girince bir temizlik kokusu gelir heh işte bu tam olarak o ! :)

Yine bir çicek kokusu olan Floral Cam temizleyici de iz bırakmayan formülü ile özellikle cam ve aynalarda mükemmel iş çıkarıyor. Ayrıca parlaklık sağlaması da cabası oluyor.
Bunun dışında lavabo açıcıları ve yağ çözücüleri kullanıyorum.En yakın market alışverişimde Slikonlu Temizleyicisinden alacağım listemde yazıyor :) Banyodaki su lekeleri,fayanslar,aynalar,mobilya ve ahşap yüzeyler gibi bir sürü alan için iddialı olduğunu söylüyor bakalım gerçekten öyle mi göreceğiz .
Bugünlük benden bu kadar.
Sevgilerimle.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder